Als een goede werkgever wilt u zo snel mogelijk ingrijpen als er financiŽle zorgen zijn. Ook als hulpverlener kunt u onze hulp inroepen als u merkt dat er financiŽle problemen zijn.

Voor bedrijven en (zorg) instellingen

Goed werkgeverschap

Het komt voor dat u als werkgever signaleert dat er bij een van uw medewerkers in uw bedrijf financiële zorgen zijn. Als goed werkgever wilt u zo snel mogelijk kunnen ingrijpen, zodat voor uw medewerker de problemen beheersbaar blijven en deze voor uw bedrijf niet leiden tot productiviteitsverlies of ziekte van de medewerker.

U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak om uw zorgen en onze mogelijkheden hierbij te bespreken. Wij komen graag langs om samen met u de verschillende mogelijkheden in beeld te brengen. Uiteraard is het vanzelfsprekend dat de gesprekken met u het stempel ‘vertrouwelijk’ dragen.

(Zorg)instellingen

Voor bewoners van bejaardenhuizen en van andere zorgcentra/instellingen kan er vanwege leeftijd of andere redenen een afhankelijkheid ontstaan van anderen. Dat kan naast een lichamelijke afhankelijkheid ook een afhankelijkheid op het financiële vlak zijn.

Indien u als manager dan wel als individueel verzorgende een ontwikkeling richting financiële afhankelijkheid bij een of meer van de bewoners van uw instelling ziet en u een onafhankelijke dienstverlener zoekt, dan kunt u contact met ons opnemen.
U weet zich verzekerd van een onafhankelijke opstelling en professionele dienstverlening door onze medewerkers.
Onze stichting voldoet aan alle voorwaarden, ook de juridische die van een professionele inkomensbeheerder en bewindvoerder worden verwacht.
Wij treden graag met u in overleg om voor een of meer bewoners een passende oplossing te vinden voor hun vragen.